Ouzoud vízesés privát program

Időtartam: 1 napos program, reggeli indulás-esti érkezés


Szállás típusa: 0 nincs szállás


Túra típusa: Napi túra


Csoport mérete: 2 főtől


Nyelvek: angol, spanyol, francia, magyar


Étkezések: 1 ebéd


Választható programok: nincs

Melyik városból indul a program: Marrakech

Rövid program:

Reggeli indulás, majd megállunk egy oliva manufaktúránál ,ahol betekintést kapunk az olíva olaj gyártásába, majd haladunk tovább Iminifri csodálatos barlangjához. A barlangot megnézzük majd bő 1 órás út után megérkezünk Ouzoud vízeséshez. Körbejárjuk a vízesését, majd leereszkedünk a tóhoz, ahol akár fürdeni is lehet. Csónakázunk egyet a vízesés tavában. Megkeressük a majom családokat, akiket ott meg is lehet etetni és indulunk vissza Marrakechbe.

Leírás

Hosszú leírás:

Reggel 8:30 vesszük fel utasainkat. Ez követően indulunk el Marrakechből, ahol láthatjuk a reggeli Marrakech-t. Az első megállóig rengeteg kis falun és kisebb városon haladunk tovább, ahol láthatjuk a helyi emberek életét. Az első megálló egy Oliva manufaktúra ,ahol megtekintjük, hogyan is történik az oliva olaj gyártása.(gyártási folyamat teljesen csak abban az esetben látjuk, ha éppen szezonban vagyunk)Itt meg is kóstoljuk a préselt olívaolajat friss házi kenyérrel. Majd utazunk tovább Iminfri barlanghoz. Ami egy csodálatos természetes  képződmény. Itt lesétálunk a barlang bejáratához majd egy kicsit be is megyünk. Lenyűgöző a látvány, amit a képek nem is tudnak visszaadni.

Majd haladunk tovább Ouzoud vízeséshez.

Csodálatos környezetben sétálhatunk a vízesés körül. A tetejéről indulva lassan ereszkedhetünk le a vízesés felé, amely egy kis tóba zuhan, ahol akár meg is mártózhatunk. Csónakázunk egyet a kis tavon, ki is próbálhatjuk milyen nehéz egy ilyen tóban evezni. A vízesés közelében több étterem is található, ahol megpihenünk és elfogyasztjuk az ebédet.

A vízesés több szintes így a szinteknél meg is tudunk állíni és csodás fotókat tudunk készíteni. Ezt követően megkeressük a majmokat, akik ezen a részen vadon élnek.

A túra végeztével pedig indulunk vissza Marrakeshbe.

Kora este érünk vissza.